Informació Turística

LA PLATJA DE XERACO REP LA BANDERA BLAVA ININTERROMPUDAMENT DES DE 1988 / LA PLAYA DE XERACO RECIBE LA BANDERA AZUL ININTERRUMPIDAMENTE DESDE 1988 – EN 2014 RECIBE LA DISTINCIÓN TEMÁTICA EN SOCORRISMO, SALVAMENTO Y PRIMEROS AUXILIOS – L’ANY 2014 REP LA DISTINCIÓ TEMÀTICA EN SOCORRISME, SALVAMENT I PRIMERS AUXILIS

La platja de Xeraco és un dels dos nuclis urbans del municipi de Xeraco. Una llargària de 3.000 metres de daurada i fina arena banyades per les aigües del mediterrani i vorejada per un cordó dunar, una zona d’especial protección, fa que siga una de les millors platges de la comarca.

La Bandera Blava, atorgada a la nostra platja ininterrompudament des de 1988 fa patent la qualitat de la platja.

Disposa pràcticament tots els serveis que el visitant puga necessitar; consultori mèdic (juliol i agost) policia local, oficina d’informació (temporada d’estiu), farmàcia, punt accessible, restaurants, zones d’oci, balls, parcs, servei d’autobús (temporada d’estiu), etc.

Un càmping situat en primeríssima línia de platja i diverses agències de lloguer d’apartaments ofereixen al turista o visitant l’oportunitat de pernoctar a la nostra platja.

Una ampla oferta de activitats culturals en les quals, exposicions, concerts, excursions, cinema, activitats per a nens, tallers de manualitats, mercats tradicionals, activitats esportives, etc. amenitzen l’estància en esta platja. Tot perquè el turísta o visitant gaudisca d’una agradable estància.

No tot és sol i platja, a Xeraco l’elvolten també les muntanyes, amb una  xarxa de senyalitzades rutes senderistes per les que podrem gaudir de la natura, vistes panoràmiques, coves, fonts naturals …