LA PLATJA DE XERACO REP LA BANDERA BLAVA ININTERROMPUDAMENT DES DE 1988 / LA PLAYA DE XERACO RECIBE LA BANDERA AZUL ININTERRUMPIDAMENTE DESDE 1988 – EN 2014 RECIBE LA DISTINCIÓN TEMÁTICA EN SOCORRISMO, SALVAMENTO Y PRIMEROS AUXILIOS – L’ANY 2014 REP LA DISTINCIÓ TEMÀTICA EN SOCORRISME, SALVAMENT I PRIMERS AUXILIS

INFORMACIÓ TURÍSTICA / PLATJA DE XERACO

La platja de Xeraco és un dels dos nuclis urbans que componen la localitat de Xeraco. El motor del turisme a la nostra localitat és la platja, amb els seus 2.900 metres de daurada i fina arena banyades per les aigües del mediterrani i vorejada per un cordó dunar, una zona d’especial protecció.

La Bandera Blava, atorgada a la nostra platja ininterrompudament des de 1988, la distinció temàtica en Salvament, Socorrisme i primers auxilis que concedeix l’ADEAC des de 1999 i que l’any 2014 només han sigut tres els municipis a nivell estatal els mereixedors de aquesta distinció, la Bandera Qualitur, la Q de Qualitat Turística, el Certificat IQNet i el Certificat d’AENOR en gestió ambiental, fan patent l qualitat de la nostra platja i que requereixen d’un esforç continu per mantenir any rere any aquests guardons.

La platja té pràcticament tots els serveis que el visitant puga necessitar; consultori mèdic (juliol i agost) policia local, oficina d’informació (temporada d’estiu), farmàcia, punt accessible, restaurants, zones d’oci, balls, parcs, servei d’autobús (temporada d’estiu), etc.

Un càmping situat en primeríssima línia de platja i diverses agències de lloguer d’apartaments ofereixen al turista o visitant l’oportunitat de pernoctar a la nostra platja.

L’àmplia oferta cultural programada pel consistori xeraquer dinamitza els mesos de l’estiu amb exposicions, concerts, excursions, cinema, activitats per a nens, tallers de manualitats, mercats tradicionals, activitats esportives, etc.

Tot perquè el turísta o visitant gaudisca d’una agradable estància.